Eerste ontbijtsessie een groot succes!

Eerste ontbijtsessie een groot succes!

Op vrijdag 27 juni 2014 organiseerde Benefits-Control voor de eerste keer een strategische ontbijtsessie voor accountants. Hierin stond pensioenadvies, bemiddeling en administratie & controle (beheer) centraal. Met het maximum aantal inschrijvingen was het een groot succes! Zowel kleine als grote accountantskantoren hadden zich ingeschreven.

Tijdens een ontbijt vertelden topsprekers Dick Mik (oud commercieel directeur Unirobe Meeùs Groep) en Ralph van Ginkel (directeur Benefits-Plaza en Benefits-Control), waar de kansen liggen voor accountants. Met name werd er ingegaan op administratieve en controle werkzaamheden van pensioen en hoe dit zal leiden tot meer adviesuren en grip op de klant.

Daarnaast werd in de sessie gesproken over de fundamentele verandering van de pensioenmarkt en de kansen die er zijn voor accountants. Omdat uit de praktijk blijkt dat niet alle accountants deze kansen met beide handen aanpakken door gebrek aan kennis en voorzichtigheid, werd ook verteld hoe ze dit wél kunnen doen. Waarbij de administratieve en controle werkzaamheden uitbesteed kunnen worden aan Benefits-Control.

Meld u kosteloos aan voor de volgende ontbijtsessie!

Wilt u volgende keer ook graag kosteloos aanschuiven? Schrijf u dan in voor onze mailing. U ontvangt dan een uitnodiging voor de eerst volgende strategische ontbijtsessie.